Videomarketing-tips

Weten wat Videomarketing-tips precies is? Lees meer over Videomarketing-tips.

Wat is Videomarketing-tips?

Wie zijn wij?
Wie zie jij wekelijks op je beeldscherm verschijnen? En wie verzamelt alle informatie? Wij stellen ons voor! 

Talitha Paauwe - videomarketing-tips

Talitha Paauwe

Als je mijn video’s hebt bekeken weet je dit al: ik ben Talitha, online marketeer en fan van videomarketing.

Ik ben 21 jaar en ik studeer Communicatie. Mijn passie ligt in de online marketing branche: je kan er zoveel mee bereiken! Daarnaast ben ik gek op oud bloemetjes servies. (Zoals je oma in de kast heeft staan ja). Als mooie tegenstelling sloof ik mezelf meerdere keren per week uit bij de Crossfit. Zware gewichten tillen en veel onmogelijke oefeningen proberen. Tot ik er soms letterlijk bij neerval.

Onderweg vind ik het heerlijk om boeken te lezen. Historische romans of leerzame boeken om mezelf te ontwikkelen.

Mijn partner (in crime) is Maarten. Hij doet veel werk achter de schermen. Hij beantwoord jullie vragen en helpt mij om nieuwe informatie te vinden die nuttig is voor jou.

maarten paauwe videomarketing-tips

Maarten Paauwe

Ik ben Maarten en ik ben degene die het werk achter de schermen grotendeels op mij neem.

Ik ben 22 jaar en studeer Technische Bedrijfskunde. Van de opleiding Technische Bedrijfskunde vind ik Strategiemanagement het leukste onderdeel. Momenteel volg ik de minor Online Marketing Strategieën, omdat ik over het algemeen het liefst bezig ben met Online Marketing.

In mijn vrije tijd lees ik graag non-fictie met persoonlijk leiderschap als meest gekozen onderwerp. Daarnaast wandel ik graag en ga ik 3 à 4 keer per week de mentale en fysieke uitdaging aan in de Crossfit Box.

Heb je vragen, stel ze gerust! Ook wanneer je nadenkt over waar je heen wilt met je organisatie, wat je online wilt uitstralen of als je simpelweg geen idee meer hebt wat alle snelle technologische veranderingen voor jouw gaan betekenen. Graag help ik je verder en wil ik je sparringspartner zijn om te kijken hoe jij als ondernemer zowel organisatorisch als online klaar kan zijn voor de toekomst.

Sluit Menu